• Koncert Zrenjaninske filharmonije ispraćen uz burne aplauze

    Pravi spektakl priređen je na sinoćnjem koncertu Zrenjaninske filharmonije i gradskih horova, uz veličanastven nastup gostujućih umetnika, Jadranke Jovanović i Bore Dugića!   Koncert je ispraćen sa mnogo emocija i uz burne aplauze u prepunoj Kristalnoj dvorani, što je razlog za zadovoljstvo i onih koji su nastup inicirali i organizovali i onih koji su ga […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Koncert Zrenjaninske filharmonije ispraćen uz burne aplauze

    Pravi spektakl priređen je na sinoćnjem koncertu Zrenjaninske filharmonije i gradskih horova, uz veličanastven nastup gostujućih umetnika, Jadranke Jovanović i Bore Dugića!

     

    Koncert je ispraćen sa mnogo emocija i uz burne aplauze u prepunoj Kristalnoj dvorani, što je razlog za zadovoljstvo i onih koji su nastup inicirali i organizovali i onih koji su ga podržali. Zadovoljstvo ne krije ni čelnik Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar.

     

    – Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam bio jedna od karika u lancu organizacije ovog prelepog događaja. Filharmoniji je ukazana čast da nastupi na obeležavanju praznika Grada Zrenjanina i stogodišnjice oslobođenja grada. Imali smo nastup više od dve stotine učesnika, članova filharmonije, kao i horova „Prepodobni Rafailo Banatski“, Mešovitog hora „Panonika“, Omladinskog hora Srednje muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina i Gradskog dečjeg hora Kulturnog centra Zrenjanin. Izuzetan nastup imali su Jadranka Jovanović, kao i Bora Dugić i Boban Prodanović kao podrška na harmonici. Vrhunski dirigent ovog spektakla bio je Mikica Jevtić – kaže za portal zrenjaninski.com Roman Bugar, uz napomenu da je Zrenjaninska filharmonija sinoć nastupila sa više od 60 muzičara.

     

    – Hala je bila prepuna i to je potvrda da smo izazvali veliko interesovanje. I repertoar je bio veoma dobar, a publika je sve to nagradila frenetičnim aplauzima – zaključuje Bugar, uz napomenu da su pripreme za svečani koncert trajale dva meseca.

     

    Više fotografija sa koncerta možete POGLEDATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura