• KNJIGA ZA VIKEND: Bil Brajson će vam naterati osmeh na lice

    Ukoliko postoji književni lek za ovo globalno neraspoloženje, tugu, strah i neizvesnost, on se zove Bil Brajson. Ko je ikada u životu imao u rukama knjigu koju je napisao ovaj novinar, književnik i publicista, a nadasve duhovit i zabavan čovek, nije mogao da dočeka novu.   Jer, Bil Brajson vam od prve stranice svojih knjiga […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KNJIGA ZA VIKEND: Bil Brajson će vam naterati osmeh na lice

    Ukoliko postoji književni lek za ovo globalno neraspoloženje, tugu, strah i neizvesnost, on se zove Bil Brajson. Ko je ikada u životu imao u rukama knjigu koju je napisao ovaj novinar, književnik i publicista, a nadasve duhovit i zabavan čovek, nije mogao da dočeka novu.

     

    Jer, Bil Brajson vam od prve stranice svojih knjiga na lice posadi osmeh koji ne skidate do poslednje stranice. U međuvremenu, taj osmeh može samo da postane kikot, ali da nestane ne može.

     

    Ovog puta preporučujemo vam da pročitate Brajsonovo „Putovanje u Mali Dribling“. Nije neophodno da ste pre ove knjige pročitali „Beleške s malog ostrva“, ali ako jeste, novo putovanje će vam biti dodatno zanimljivije.

     

    Brajson je Amerikanac, a putuje Velikom Britanijom. Po drugi put u svom životu.

     

    O tome kako to izgleda kada se sudare američki i engleski stil života, životne vrednosti i prioriteti, napisane su knjige, snimljeni su filmovi i serije. Ali, kada o tome piše Brajson, onda je to duhovito, toplo, zabavno i smešno.

     

    Pročitajte još: „Službeni glasnik“ raspisao konkurs za najbolju kratku priču

     

    Bil Brajson je Amerikanac, ali Englesku voli. I kada piše o tome kako je soba u pansionu hladna, a ni gazdarica nije ništa toplija, Brajson to radi sa velikim simpatijama i razumevanjem.

     

    Sa Brajsonom ćete upoznati jednu malo drugačiju Englesku, a putovanje će vam biti zabavno, prijatno i poželećete da se nikad ne završi.

     

    Brajson je odličan izbor baš za ovo vreme.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura