• „Službeni glasnik“ raspisao konkurs za najbolju kratku priču

    „Službeni glasnik“ je raspisao konkurs za najbolju kratku priču za studente „Vi pišite, mi nagrađujemo – Ostani kod kuće“. Konkurs će trajati do 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskog prava.   Pravo učešća imaju svi studenti koji se školuju u Republici Srbiji. Priča sa kojom se konkuriše mora biti napisana na srpskom jeziku, obima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Službeni glasnik“ raspisao konkurs za najbolju kratku priču

    „Službeni glasnik“ je raspisao konkurs za najbolju kratku priču za studente „Vi pišite, mi nagrađujemo – Ostani kod kuće“. Konkurs će trajati do 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskog prava.

     

    Pravo učešća imaju svi studenti koji se školuju u Republici Srbiji. Priča sa kojom se konkuriše mora biti napisana na srpskom jeziku, obima do 10.000 karaktera, uz uslov da nije objavljivana do sada.

     

    Prva tri nagrađena autora dobijaju „Glasnikova“ izdanja u vrednosti od 15.000, 10.000 i 5.000,00 dinara. A 15 najboljih priča biće objavljeno u knjizi u izdanju „Glasnika“.

     

    Pročitajte još: KNJIGA ZA VIKEND: „Oštrica brijača“ – klasik za sva vremena

     

    Učesnici svoje radove mogu dostaviti u elektronskoj formi na e-mail: kontakt@slglasnik.com „Uz ime i prezime, adresu i broj telefona, potrebno je dostaviti i skeniran važeći indeks na uvid“, navodi „Službeni glasnik“.

     

    Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna.

     

    Svi zainteresovani za učešće više detalja koji se odnose na uslove konkursa mogu da nađu na sajtu „Službenog glasnika“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura