• Jun je mesec koji donosi brojne radosti, a jedna od njih sigurno je „Noć knjige“

    Jun je mesec koji donosi brojne radosti, a jedna od njih sigurno je „Noć knjige“! Omiljena manifestacija svih ljubitelja knjige, 28. po redu, održaće se od 9. do 11. juna u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi.   I ove godine, kupce u Laguna i Delfi knjižarama očekuju fantastični popusti do čak 40 odsto, ali i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jun je mesec koji donosi brojne radosti, a jedna od njih sigurno je „Noć knjige“

    Jun je mesec koji donosi brojne radosti, a jedna od njih sigurno je „Noć knjige“! Omiljena manifestacija svih ljubitelja knjige, 28. po redu, održaće se od 9. do 11. juna u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi.

     

    I ove godine, kupce u Laguna i Delfi knjižarama očekuju fantastični popusti do čak 40 odsto, ali i sjajni pokloni!

     

    PROČITAJTE JOŠ: Igor Mirović uručio nagradu „Mihajlo Pupin“ operskom pevaču Željku Lučiću

     

    Popusti na Lagunina izdanja su sledeći: za kupovinu jedne knjige 25 odsto, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri ili više knjiga 40 odsto.

     

    Na knjige drugih izdavača koji su se priključili manifestaciji „Noć knjige“, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od 20 odsto. Ploče i CD-ovi biće sniženi 10 odsto.

     

    U 34 grada u Srbiji i regionu, na ukupno 59 lokacija, očekuje vas više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, sjajan gift program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

     

    Za „Noć knjige“ nema granica! Poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu. Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Knjižara Laguna u Zrenjaninu nalazi se u tržnom centru BIG. Informativni portal zrenjaninski.com je jedan od medijskih pokrovitelja manifestacije „Noć knjige“.

     

    Promo

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura