• Izložba slika „Apsolutno stvarno“ autorke Marine Milev

    Izložba pod nazivom „Apsolutno stvarno“ autorke Marine Milev biće otvorena u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 21. juna, u 19 časova.   Marina Milev navodi da njeni radovi imaju za cilj da prikažu realnost „in toto“ sa svojim vidljivim i nevidljim bićima i kontradiktornostima. Autorka se pita da li postoji konsenzus oko toga […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izložba slika „Apsolutno stvarno“ autorke Marine Milev

    Izložba pod nazivom „Apsolutno stvarno“ autorke Marine Milev biće otvorena u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 21. juna, u 19 časova.

     

    Marina Milev navodi da njeni radovi imaju za cilj da prikažu realnost „in toto“ sa svojim vidljivim i nevidljim bićima i kontradiktornostima. Autorka se pita da li postoji konsenzus oko toga šta je zapravo stvarno, a šta ne… Šta je obojeno utiscima, vrednostima, očekivanjima i najrazličitijom kombinacijom emocija. U svojim radovima, kroz likovnu formu, razmatra – Šta je svet ideja, a šta njegova projekcija? Šta se nalazi iza ili ispred značenja reči i različitih konstrukcija?

     

    Na izložbi će biti izloženo između 30 i 50 slika.

     

    Pročitajte još: Osmo Međunarodno takmičenje duvačkih orkestara „Begej fest“

     

    Marina Milev je rođena u Boru 1984. Završila je Višu školu likovnih i primenjih umetnosti u Beogradu 2003. a diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti u Novom Sadu 2007. Do sada je izlagala u Beogradu, Boru, Novom Sadu, Užicu i Zvorniku. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i grafičkim dizajnom. Imala je oko osam samostalnih izložbi.

     

    Izložba u Kulturnom centru Zrenjanina će biti otvorena do 4. jula.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura