• Glumac Andrija Milošević posetio Amatersko pozorište „Jovica Jelić“

    Amatersko pozorište „Jovica Jelić“ iz Banatskog Karađorđeva imalo je nedavno priliku da ugosti poznatog glumca Andriju Miloševića. Poseta, koja je trebalo da traje najviše sat i po, produžila se, pa su se glumci i Andrija Milošević družili više od četiri sata.   – Andrija Milošević snima serijal „Moj prijatelj“. Kako mu je na Fejsbuku prijatelj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Glumac Andrija Milošević posetio Amatersko pozorište „Jovica Jelić“

    Amatersko pozorište „Jovica Jelić“ iz Banatskog Karađorđeva imalo je nedavno priliku da ugosti poznatog glumca Andriju Miloševića. Poseta, koja je trebalo da traje najviše sat i po, produžila se, pa su se glumci i Andrija Milošević družili više od četiri sata.

     

    – Andrija Milošević snima serijal „Moj prijatelj“. Kako mu je na Fejsbuku prijatelj naš mladi glumac Goran Budisavljević, Andrija je rešio da snimi priču o našem pozorištu. To je za nas svakako i čast i zadovoljstvo – kaže za portal zrenjaninski.com Milan Martinović, upravnik i reditelj Amaterskog pozorišta „Jovica Jelić“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dr Đorđe Radić: Prvi doktor poljoprivrednih nauka kod nas

     

    Kako kaže naš sagovornik, Andriji je bilo zanimljivo da čuje priče o selu, da čuje sve o pozorištu, a posebno mu je bila interesantna priča o gostovanju u Ateljeu 212.

     

    – Mnogi, pa ni Andrija, nisu znali da je „Jovica Jelić“ jedino amatersko pozorište koje je ikad gostovalo u Ateljeu 212. I to pred punom salom. Proveli smo nekoliko sati u jednom toplom, prijateljskom razgovoru – priča Martinović.

     

    andrija milošević

     

    Amatersko pozorište „Jovica Jelić“ priprema novu predstavu

     

    Glumci i reditelj Amaterskog pozorišta „Jovica Jelić“, inače, nisu mirovali ni u ovim teškim mesecima.

     

    – Imali smo tri premijere, jednu za drugom, jer smo poštovali sve epidemiološke preporuke. Mislim da retko koje pozorište može da se pohvali da je spremilo tri premijere praktično u isto vreme. Na jednoj od premijera gošća nam je bila glumica Hana Selimović. Dobili smo lepe kritike – ističe Martinović.

     

    U pozorištu je i ovih dana živo.

     

    – Banatsko Karađorđevo ove godine slavi stogodišnjicu osnivanja sela. Mi ćemo taj vek proslaviti predstavom koja će biti na neki način oda našem selu, u kom je, rekao bih, pored svih problema, vrlo lepo živeti – napominje Milan Martinović.

     

    Premijera se očekuje u martu, eventualno u aprilu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Bravo moji Karadjordjevcani, svaka vam cast???????? pozdrav mom prijatelju Micku Martinovicu….vas Cana ????????????????????????????????

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura