• Dve ustanove kulture dobile direktore, oni bili jedini kandidati na javnom konkursu

    Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su na današnjoj sednici lokalnog parlamenta usvojili rešenja o imenovanju direktora Narodnog muzeja i Zavoda za zaštitu spomenika kulture.   Za direktora Narodnog muzeja Zrenjanin, na period od četiri godine, imenovan je profesor istorije Siniša Onjin. On se i do sada nalazio na čelu ove ustanove, ali kao vršilac dužnosti direktora. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve ustanove kulture dobile direktore, oni bili jedini kandidati na javnom konkursu

    Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su na današnjoj sednici lokalnog parlamenta usvojili rešenja o imenovanju direktora Narodnog muzeja i Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

     

    Za direktora Narodnog muzeja Zrenjanin, na period od četiri godine, imenovan je profesor istorije Siniša Onjin. On se i do sada nalazio na čelu ove ustanove, ali kao vršilac dužnosti direktora.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovo je idealna prilika da ulepšate vaš dom – ne propustite je!

     

    Diplomirani inženjer organizacije rada Milan Kovačević imenovan je za direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin, na period od četiri godine. Kovačević je, takođe, do sada bio v.d. direktora te ustanove.

     

    Onjin i Kovačević bili su jedini kandidati na javnim konkursima koje su raspisali i sproveli upravni odbori dveju ustanova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Objekat koji koristi Savremena galerija Umetničke kolonije Ečka prelazi u javnu svojinu grada

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura