• „Detinjstvo kroz moje oči“: Fotografije koje će vas oduševiti

    Izložba fotografija pod nazivom „Detinjstvo kroz moje oči“, autorke Danijele Savičić, biće otvorena u četvrtak, 4. avgusta, u 19 časova, u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.   Ovo je prva samostalna izložba naše sugrađanke, koja je zamišljena kao retrospektiva njenog petogodišnjeg, vrlo bogatog opusa.   PROČITAJTE JOŠ: ZREPOK podržao organizaciju manifestacije „Banatski dani teku“   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Detinjstvo kroz moje oči“: Fotografije koje će vas oduševiti

    Izložba fotografija pod nazivom „Detinjstvo kroz moje oči“, autorke Danijele Savičić, biće otvorena u četvrtak, 4. avgusta, u 19 časova, u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Ovo je prva samostalna izložba naše sugrađanke, koja je zamišljena kao retrospektiva njenog petogodišnjeg, vrlo bogatog opusa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: ZREPOK podržao organizaciju manifestacije „Banatski dani teku“

     

    Danijela Savičić se bavi fotografijom već duži niz godina. Međutim, poslednjih pet je odabrano kao period u kojem su nastali upravo oni radovi koji su je definisali i koji najbolje predstavljaju stil i pravac kojim se autorka bavi.

     

    U pitanju su fotografije koje uglavnom za temu imaju decu i porodicu sa nešto naglašenim retro stilom i interesantnim, veoma kreativnim scenografijama. Naglašena kreativnost scene, kompozicije, kolorit i sposobnost da izvuče maksimum iz malih modela karakterišu izložbu.

     

    detinjstvo kroz moje oči
    Foto: Danijela Savičić

     

    – S obzirom na temu predstavljenih fotografija, pretpostavljam da će se publika vrlo lako pronaći. Svako će moći da izložene radove sagleda i doživi iz nekog svog ličnog ugla, bilo da je to sećanje na sopstveno detinjstvo, osvrt na decu iz svoje okoline ili pak na bilo koje detinjstvo i dete – naveo je Aleksandar Žarkov iz zrenjaninskog foto kluba CD13.

     

    Izložbu čini 111 fotografija manjeg formata i šest velikog formata. Za pomenutih šest fotografija treba napomenuti da će se nakon završene izložbe naći trajno izložene, kao donacija, u Opštoj bolnici Zrenjanin.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Izložba „Detinjstvo kroz moje oči“ biće otvorena do 9. avgusta.

     

    detinjstvo kroz moje oči
    Foto: Danijela Savičić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura