• Čuveni violinista Stefan Milenković posle dve decenije ponovo u Zrenjaninu

    Tradicionalni novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije, na kojem će nastupiti i čuveni srpski violinista Stefan Milenković, biće održan 9. januara, s početkom u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. To je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare.   Karte po ceni od 1.000 dinara od danas su u prodaji, a broj mesta biće uslovljen epidemiološkom situacijom. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čuveni violinista Stefan Milenković posle dve decenije ponovo u Zrenjaninu

    Tradicionalni novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije, na kojem će nastupiti i čuveni srpski violinista Stefan Milenković, biće održan 9. januara, s početkom u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. To je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare.

     

    Karte po ceni od 1.000 dinara od danas su u prodaji, a broj mesta biće uslovljen epidemiološkom situacijom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bijenale akvarela u Zrenjaninu: I umetnici prepoznali ekološke probleme (3)

     

    Stefan Milenković je izrazio zadovoljstvo što će posle dve decenije ponovo biti u prilici da nastupi pred zrenjaninskom publikom.

     

    – Zrenjaninska publika je zaista posebna, poznaje i voli muziku. Dolazi na koncerte i uživa u raznim muzičkim žanrovima – rekao je Milenković i naveo da će program biti raznovrstan i da će svirati popularna dela u kojima je „protagonista violina“ i gde je orkestar „vatreni saradnik“ i „vatrena podrška“.

     

    Direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar je rekao da je čast da najveće ime klasične muzike svira sa njima.

     

    – Uz dirigentsku palicu maestra Mikice Jevtića izvešćemo prigodan novogodišnji program – rekao je Bugar.

     

    Gradonačelnik Simo Salapura, koji je za Milenkovića priredio prijem u svom kabinetu, izrazio je zadovoljstvo što naš grad ima filharmoniju i šta da ponudi publici u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zahvaljujem se Romanu Bugaru na idejama i podršci koju nam pruža u kreiranju kulturnog sadržaja u našem gradu – kazao je Salapura.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura