• Basking na ulicama grada: Učenici i profesori nastupili na tri punkta (Foto)

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina priredila je juče svojim sugrađanima u centru grada jedno predivno poslepodne.   Basking na ulicama grada Zrenjanina upriličen je povodom promocije ove obrazovne ustanove i predstojećeg prijemnog ispita za upis u prvi razred osnovne muzičke škole.   PROČITAJTE JOŠ: Ovog vikenda se održava deveti Horski festival „Slobodan Bursać“   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Basking na ulicama grada: Učenici i profesori nastupili na tri punkta (Foto)

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina priredila je juče svojim sugrađanima u centru grada jedno predivno poslepodne.

     

    Basking na ulicama grada Zrenjanina upriličen je povodom promocije ove obrazovne ustanove i predstojećeg prijemnog ispita za upis u prvi razred osnovne muzičke škole.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovog vikenda se održava deveti Horski festival „Slobodan Bursać“

     

    Na tri punkta, na Trgu slobode i u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, svirali su učenici i profesori osnovne i srednje muzičke škole.

     

    – Prolaznici su imali priliku da čuju soliste na harfi, klaviru, trombonu, trubi, harmonici, solo pevanju, kontrabasu, violini, violončelu, klarinetu, flauti, razne kamerne ansamble kao i duvački orkestar. Učesnici baskinga svirali su ne samo klasičnu muziku nego i razne žanrove popularne muzike koji se kroz razne sekcije izučavaju i neguju u muzičkoj školi – kaže za portal zrenjaninski.com direktorka Muzičke škole „Josif Marinković“ Jelena Grbić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura