Marketing Vesti Zrenjanin

Sir i povrće, snaga i zdravlje: Tri najbolje fotke biće nagrađene vaučerom od 5.000 dinara!

uravnotežena ishrana

Zdrava i uravnotežena ishrana mora biti i ukusna. Zato je kompanija Mlekoprodukt, u saradnji sa trgovačkim lancem Univerexport, pokrenula akciju promocije zdravih i ukusnih #Positivefood recepata sa sezonskim povrćem i Biser Perfetta sirom.

 

U deset odabranih prodavnica Univerexporta, kraj svežeg povrća, postavljene su kutije sa Biser Perfetta sirom, dok je unikatna zbirka recepata i predloga za serviranje dostupna preko QR koda istaknutog na policama kao i na digitalnim i štampanim lifletima.

 

PROČITAJTE JOŠ: Potreban vam je novi pogled u svet? Neka vaš izbor budu najkvalitetniji PVC prozori

 

Akciju podržava Biser Nutri Akademija, posebno posvećena promociji zdrave i uravnotežene ishrane dece. Putem Facebook i Inastagram profila Biser Nutri Akademije pratioci mogu da pošalju fotografiju jela pripremljenog po nekom od predloženih recepata. Tri najbolje fotografije biće nagrađene vaučerom od 5.000 dinara za kupovinu u Univerexport radnjama.

 

PROČITAJTE JOŠ: Firma „Agrorit“ organizovala druženje sa prijateljima i poslovnim saradnicima

 

„Ukusni i zdravi, svi naši recepti nose potpis #Positivefood kao potvrdu da su provereni od strane nutricionista iz Grupe Savencia. #Positivefood je program kompanije Mlekoprodukt i grupe Savencia kroz koji se promoviše ukusna i zdrava ishrana, kao i prirodni proizvodi, što manje prerađeni. Zato je kombinacija kvalitetnog sira sa sezonskim namirnicama, pre svega voćem i povrćem, optimalan način da se u organizam unesu kvalitetni nutritijenti koji povoljno utiču na očuvanje vitalnosti i zdravlja“, poručuju iz kompanije Mlekoprodukt.

 

uravnotežena ishrana

 

uravnotežena ishrana

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak