• Firma „Agrorit“ organizovala druženje sa prijateljima i poslovnim saradnicima

    Seoska slava Duhovi, minulog vikenda tradicionalno obeležena u Melencima, bila je prilika i za druženje koje je melenačka firma „Agrorit“ organizovala u nedelju za prijatelje i poslovne saradnike.   U prelepo dekorisanom šatoru, postavljenom u Parku prirode „Rusanda“, okupilo se više od 200 gostiju. Njih su, kao dobri domaćini, dočekivali čelnici „Agrorita“, braća Nedeljko i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Firma „Agrorit“ organizovala druženje sa prijateljima i poslovnim saradnicima

    Seoska slava Duhovi, minulog vikenda tradicionalno obeležena u Melencima, bila je prilika i za druženje koje je melenačka firma „Agrorit“ organizovala u nedelju za prijatelje i poslovne saradnike.

     

    U prelepo dekorisanom šatoru, postavljenom u Parku prirode „Rusanda“, okupilo se više od 200 gostiju. Njih su, kao dobri domaćini, dočekivali čelnici „Agrorita“, braća Nedeljko i Dušan Mijatov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se lokal u naselju Lesnina: Odlično mesto za vaš biznis (Foto)

     

    Uz živu muziku i bogato posluženje, gosti su uživali i u ukusima tradicionalnog ovčijeg paprikaša, jednog od zaštitnih znakova slave sela u Melencima.

     

    agrorit proslava

     

    Podsetimo, firma „Agrorit“ je transportom počela da se bavi sada već daleke 1990. godine. Prvobitan naziv preduzeća bio je „Transport Melen“. Ono je imalo nekoliko zaposlenih, desetak kamiona, ali velike ambicije i želje. Te ambicije su se za nekoliko godina i ostvarile, a 1996. je osnovan „Agrorit“, sa sedištem u Melencima.

     

    Danas je „Agrorit“ međunarodna špedicija koja pruža usluge transporta i logistike u zemlji i inostranstvu. Preduzeće čini više od 200 zaposlenih koji svojim radom i profesionalnošću postižu da klijenti budu zadovoljni i uvek spremni za ponovnu saradnju.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Za razliku od globalnih preduzeća, koja uglavnom brinu o svojim velikim strankama i nemaju vremena za one sitne, ali bitne probleme, mi svakom klijentu pristupamo individualno. Angažovani smo i usredsređeni na sve potrebe i zahteve naših klijenata. Njima naš tim profesionalaca daje podršku u pogledu transporta i logistike, pružajući im najbolje i najadekvatnije logističko rešenje“, kažu u firmi „Agrorit“.

     

    agrorit melenci

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija