Marketing Vesti Zrenjanin

Nagradni konkurs: Prvih 40 godina Dobro jutro margarina (Video)

dobro jutro
Foto: Promo

Dobro jutro margarin, jedan od najpoznatijih prehrambenih proizvoda u Srbiji, obeležava prvih 40 godina.

 

Uz njega smo svih ovih decenija odrastali, sa njim smo započinjali dan, družili se pred odlazak u školu i na posao… Sa njim smo započinjali vikend, uživali na izletima u prirodi…

 

On je sa nama i danas, kada se svako jutro budimo u sve bržem svetu i kada obaveze sleću pred nas čim otvorimo oči. I u tom svetu doručak je postao još jedan zadatak sa liste, koji se obavlja usput, na brzinu. Ali doručak nije samo gorivo za dug dan.

 

U želji da ne izgubimo dane u kojima je doručak prilika za osmeh i razgovor, “Dijamant” vas poziva da pomognete da se podsetimo koliko su ti trenuci važni.

 

„Podelite sa nama stare fotografije porodičnih doručaka, fotografije omiljenih šolja za belu kafu ili drugih predmeta koji vas podsećaju na bezbrižna jutra. Ili fotografišite najdraži doručak iz detinjstva. Proslavite sa nama 40 godina zajedništva, ukusnih zalogaja i najvažnijih obroka u danu. Najlepše fotografije i priče nagrađujemo tosterima, da svako jutro bude Dobro jutro i narednih 40 godina“, poručuju iz kompanije “Dijamant”.

 

Posetite sajt dobrojutro40godina.rs i pokažite kako se doručkovalo pre 20, 30 ili 40 godina. Prelistajte porodične albume i pošaljite stare fotografije. I jedan od 40 tostera može biti upravo vaš!

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM