Marketing Vesti Zrenjanin

KERAMIKA JOVANOVIĆ: Akcija “Popusti damama” povodom 8. marta

“Keramika Jovanović” misli na dame. U susret predstojećem Danu žena, ova kompanija vam je spremila ne 10, ne 15, nego čak 25 odsto popusta na asortiman tuš kabina i paravana sopstvene proizvodnje i na kompletan asortiman kupatilskog nameštaja!

 

keramika jovanović

 

Što se tiče samog programa tuš kabina i paravana za kupatila, modeli su modernog dizajna i odličnih tehničkih karakteristika. Oni su sa kaljenim staklom visoke sigurnosti i profilima od čistog, nerecikliranog aluminijuma. Ponuda ovih artikala je vrlo široka! Kreće se od luksuznih paravana, preko tuš kabina sa tuš kadicom ili podnim profilima, do modela koje možete postaviti na već postojeće duboke kade. Stakla pojedinih modela paravana i kabina mogu biti prozirna, mat, bronzana ili dim crne boje.

 

Osim tuš kabina i paravana, u pretprazničnim danima, 6. i 7. marta, u salonima „Keramike Jovanović“ po povoljnim cenama možete izabrati i neki od modela kupatilskog nameštaja. U ovom delu asortimana možete pronaći ponešto za svačiji ukus. Za moderna i smela kupatila odaberite model sa sivim i crnim detaljima, neobičnim nadgradnim umivaonicima ili komplete sa vertikalama ili dekor kockama. Ukoliko preferirate minimalizam i želite da vaše novo kupatilo bude inspirisano ovim stilom, rešenje je beli nameštaj bez sjajnih ukrasnih ručki. Njega možete kombinovati sa, na primer. prozirnim paravanom. Ako želite okruženje upotpunjeno prirodnim teksturama, možete izabrati nameštaj u boji drveta ili kombinaciju drveta i bele boje. Ovakav nameštaj je danas vrlo popularan. Dostupan je u više dimenzija kao i načina montaže.

 

Ukoliko vam je potreban i 3D projekat radi lakšeg izbora, njegova izrada prilikom kupovine u salonima kompanije “Keramika Jovanović” je potpuno besplatna.

 

keramika jovanović

 

Posetite jedan od prodajnih salona kompanije “Keramika Jovanović”

 

Kompletan asortiman nameštaja, kao i tuš kabina i paravana možete pogledati na stranici www.keramikajovanovic.rs Možete posetiti i jedan od salona.

 

Ukoliko ste iz Zrenjanina, najbliži salon „Keramike Jovanović“ nalazi se na adresi Novosadski put 86, 21203 Veternik, Novi Sad, ili Industrijska 1A, 21000 Novi Sad. Adrese i kontakte ostalih maloprodaja „Keramike Jovanović“ pogledajte na: https://www.keramikajovanovic.rs/kontakt/ 

 

Akcija takođe važi i u prodajnim objektima „Ogreva“. Više o tome PROČITAJTE OVDE.

 

keramika jovanović

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM