Marketing Vesti Zrenjanin

VELIKA AKCIJA: Ogrev pripremio specijalnu ponudu povodom Dana žena

ogrev zrenjanin

“Kod nas Dan žena traje dva dana, uz čak 25% popusta na asortiman tuš kabina i paravana, kao i kupatilskog nameštaja brenda “Keramika Jovanović”, poručuju ove nedelje iz kompanije “Ogrev”.

 

Osim predstojećeg popusta za naše divne dame, ove nedelje izdvojili smo nove, atraktivne Mokuzai pločice, dimenzija 20×90 po ceni od 1.474,00 rsd/m2. Zahvaljujući mrazootpornosti i odličnim tehničkim karakteristikama mogu se koristiti i za oblaganje spoljnih površina. A za to vam preporučujemo fleksibilni lepak Mapei Adesilex P7. Ovaj lepak pogodan je za prostorije sa podnim grejanjem, kao i za lepljenje pločice na pločicu.

 

Sa nadolazećim toplijim danima, počinje i sezona dvorišnih, kao i vinogradarskih radova, “Ogrev” je spremio za vas specijalne cene za kosilicu za travu, vinogradarski betonski stub i univerzal pletivo.

 

Oni kojima se zima ipak odužila, u ponudi mogu i dalje pronaći pelet za loženje, od čiste bukve. Za kupovinu u količini preko 1 tone važi posebna cena od 23,90 rsd/kg.

 

Od ostalih artikala, među kojima biste sigurno pronašli nešto neophodno za sebe ili svoj dom, izdvajamo: Beorol pištoljsku penu za stiropor, Neimarov blok za zidanje 25L, gašeni kreč…

 

“Pozovite nas ili posetite bilo koji od naša tri prodajna objekta. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

U nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu u prodajnim objektima „Ogreva“.

 

ogrev akcija nedelje

 

Podeli članak
sinovoz
FAM