Hronika Vesti Zrenjanin

Predrag Marić u Zrenjaninu unapređen u čin generala policije

predrag marić
Foto: Grad Zrenjanin

Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić unapređen je u čin generala policije.

 

Rešenje o unapređenju Mariću je uručio lično ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prilikom ovonedeljne posete Zrenjaninu. Svečanost je upriličena u kabinetu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića.

 

U saopštenju MUP-a se navodi da je Stefanović u Zrenjaninu prisustvovao zajedničkim pokaznim vežbama Vatrogasno – spasilačkog bataljona Zrenjanin i dobrovoljnih vatrogasnih društava, i tom prilikom istakao da dobrovoljno vatrogastvo ima budućnost u Srbiji.

 

Pročitajte još: Vatrogasne jedinice izvele vežbu pred ministrom policije (Foto)

 

Stefanović je, nakon sastanka s gradonačelnikom Janjićem, na Trgu slobode izvršio smotru jedinica dobrovoljnih vatrogasnih društava, kojih na teritoriji grada Zrenjanina ima 23 i prisustvovao tehničko – taktičkom zboru.

 

Posetu Zrenjaninu završio je obilaskom Policijske uprave. Tamo je razgovarao sa policijskim službenicima o njihovim rezultatima u suzbijanju kriminala, ali i unapređenju uslova njihovog rada.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM