Hronika Vesti Zrenjanin

Jeziv zločin: Ćerka ubila majku pa je bacila u šaht pored kuće

pogrebna služba

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je danas naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičene D. M. (23) iz Bečeja, zbog sumnje da je ubila majku M. D. (58). Zločin se, kako navode u zrenjaninskom tužilaštvu, dogodio neutvrđenog dana, tokom januara ove godine, u večernjim časovima, u njihovoj porodičnoj kući u Bečeju.

 

Nakon što se posvađala sa majkom, ćerka ju je fizički napala i više puta je pesnicama udarila po glavi i stezala oko vrata, usled čega je napadnuta žena preminula na licu mesta. Osumnjičena je potom majku izvukla iz sobe i bacila u šaht pored kuće, zatrpala peskom, ciglama i granjem. Leš je tamo pronađen 16. marta.

 

PROČITAJTE JOŠ: Optužen nasilnik: Zlostavljao ženu dok je držala bebu u rukama

 

Dežurni zamenik višeg javnog tužioca je, zajedno sa službenicima Policijske stanice Bečej, obavio uviđaj.

 

Osumnjičenoj D. M. je, po nalogu višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, određeno zadržavanje, a na teret joj se stavlja krivično delo ubistvo. Ona je privedena dežurnom zameniku na saslušanje.

 

Sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu će, kako je saopšteno iz tužilaštva, biti podnet predlog za određivanje pritvora osumnjičenoj zbog uticaja na svedoke koji treba da budu ispitani u istrazi i zbog činjenice da je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM