Hronika Vesti Zrenjanin

Optužen nasilnik: Zlostavljao ženu dok je držala bebu u rukama

osnovno javno tužilaštvo u zrenjaninu

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo optužni predlog protiv M. S. (27), zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

 

Njemu se stavlja na teret da je 1. januara ove godine, oko 17 časova, verbalno i fizički napao vanbračnu suprugu B. Z. sa kojom ima maloletno dete.

 

PROČITAJTE JOŠ: Određeno policijsko zadržavanje muškarcu kod kog je pronađena droga

 

Oni su se posvađali u dnevnom boravku oko odlaska u Nemačku i dobijanja papira potrebnih za to. Žena je, naime, rekla da ne želi da ide u Nemačku, pa ju je M. S. vređao. Dok je ona držala bebu u rukama, zadao joj više udaraca otvorenom šakom po licu i telu, takođe je čupajući za kosu.

 

Zatim joj je rekao da se spakuje i da ode kod oca, a kada se ona spakovala i zamolila ga da joj pomogne da utovari stvari, okrivljeni je to odbio i rekao joj da ne može da vodi dete.

 

Onda je uzeo majicu, stavljajući je njoj preko usta. Kada se žena otrgla i počela da beži iz kuće, nasilnik je izašao za njom, držeći sekiru u ruci i preteći joj da će je ubiti.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM