Grad Vesti Zrenjanin

Zasijao Gradski stadion, ovako izgleda kada se uključe reflektori (Foto)

gradski stadion
Foto: Zoran Bogaroški

Gradski stadion u Karađorđevom parku je zasijao večeras, nakon što su uključeni novi reflektori koji su postavljeni u okviru prve faze rekonstrukcije ovog sportskog objekta.

 

Podsetimo, na stadionu je izgrađena nova atletska staza, a oko njega su postavljeni novi reflektori. Vrednost dosadašnje investicije je oko 190 miliona dinara. Od toga, Pokrajinska vlada je, preko Uprave za kapitalna ulaganja, opredelila 120.777.243 dinara. A oko 70 miliona dinara je obezbeđeno iz budžeta Grada Zrenjanina.

 

Kako je portal zrenjaninski.com pisao pre nekoliko dana, u planu je nastavak radova na rekonstrukciji Gradskog stadiona.

 

 

U drugoj fazi kompletno bi se obavila sanacija i rekonstrukcija celog stadiona. Obezbedila bi se i sva potrebna oprema za održavanje takmičenja. Novoprojektovano rešenje treba da zadovolji sve standarde fudbalskih takmičenja prve i druge kategorije i atletskih takmičenja evropskog ranga.

 

Pročitajte još: OBAVEŠTENJE KUPAČIMA: Gradski bazen neće raditi do ponedeljka

 

S tim u vezi, Grad Zrenjanin je objavio poziv za podnošenje ponuda za izradu tehničke dokumentacije za drugu fazu radova na rekonstrukciji stadiona. Više o tome kako će izgledati Gradski stadion nakon kompletne rekonstrukcije možete PROČITATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM