Grad Vesti Zrenjanin

Vremenska prognoza nam poručuje da je najbolje da ostanemo kod kuće

vremenska prognoza

Nema celodnevnog vikend policijskog časa, ali će nas izgleda vreme primorati da do 18 časova, dokle je slobodan izlazak, više vremena provodimo u kući.

 

Za danas su prognozirani pljuskovi i temperatura do 20 stepeni. Sutra hladnije, najviša dnevna temperatura do 18 stepeni, a isto važi i za ponedeljak. Razlika je samo što se za nedelju prognozira malo do umereno oblačno, a u ponedeljak promenljivo oblačno sa mogućim pljuskovima.

 

Pročitajte još: Portal Zrenjaninski na Vikipediji u okviru Vikiprojekta „Gradovi Vojvodine“

 

Za danas se predviđa nepovoljna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da slede savete lekara. Reumatski bolovi i glavobolja mogu biti izraženi kod meteoropata.

 

U nedelju, očekivane biometeorološke prilike izazivaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Astmatičarima i srčanim bolesnicima se savetuje poseban oprez. Kod meteoropata će biti najizraženiji glavobolja i poremećaj sna.

 

UV indeks na području Zrenjanina danas nizak, svega dva, dok će u nedelju i ponedeljak biti na broju 6, i označen kao visok.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM