Foto dana Grad Vesti Zrenjanin

Uređuju se zelene površine, završena sadnja sezonskog cveća (Foto)

zelene površine

JKP „Čistoća i zelenilo“ je saopštilo danas da radnici ovog preduzeća konstantno rade na uređenju grada kako bi sugrađanima i posetiocima obezbedili prijatan boravak tokom leta.

 

– Sadnja sezonskog cveća u lejama je završena. Pažljivim odabirom vrsta i boje cveća, kao i lokacijama na kojima se sadilo, „Čistoća“ se trudi da Zrenjanincima ulepša svaki novi dan i šetnju kroz grad. Sve zelene površine, bez obzira na njihovu veličinu, svakako su doprinos zdravijem i lepšem životu – kaže Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

Ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ tokom ove nedelje radile su na uređenju ulice Petra Drapšina, naselja Duvanika i Bagljaša. U naseljima 4. juli i Zeleno polje, pored košenja zelenih površina, orezivale su se grane na stablima.

 

Pročitajte još: Grad Zrenjanin pripremio plan za postavljanje doka na Begeju

 

Takođe, uređivane su zelene površine u parku Titov gaj, u Beogradskoj ulici, na jezeru kod „Žitoprodukta“, Centralnom i Temišvarskom groblju, dečijem igralištu u ulici Kumanovskog odreda… Uređene su i cvetne leje i zelene površine u krugu Gradske kuće i na drugim mestima.

 

– Mini divlje deponije, koje predstavljaju konstantan problem, uklonjene su sa više lokacija. Danas će radnici „Čistoće“ uređivati zelene površine u Parku mladosti, na Motelu i Temišvarskom groblju. Biće angažovani i kod marketa Maksi i ispred DDOR-a na Novoj pijaci. Naši čistači rade 24 časa svaki dan. Prazne korpe za odlaganje smeća i čiste površine u centru grada – naglašava Tančić.

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz