Grad Vesti Zrenjanin

Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu našla se u prvih deset po radnoj uspešnosti

ulica dr slavka županskog

Prema izveštaju Republičkog geodetskog zavoda o radnoj uspešnosti u prvom kvartalu ove godine, Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu našla se u prvih deset odeljenja u Srbiji.

 

Naime, sa ocenom 3,69, Služba za katastar nepokretnosti u Zrenjaninu zauzela je sedmo mesto u kategoriji odeljenja. To je vidan napredak u odnosu na izveštaje iz prošle godine.

 

U Srbiji, inače, ima 51 odeljenje službi za katastar.

 

PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs za posao: Firmi potrebni vozači C i E kategorije

 

Što se tiče službi za katastar nepokretnosti u kategriji grupa, najbolje je ocenjena ona u Novom Bečeju, koja je sa prosečnom ocenom 3,65 zauzela 12. mesto.

 

Žitištanska služba, sa ocenom 3,37, našla se na 23. a služba u Sečnju, sa ocenom 3,05, na 44. mestu.

 

U Srbiji ima 49 grupa koje funkcionišu u okviru Republičkog geodetskog zavoda.

 

Republički geodetski zavod je saopštio da su službe za katastar nepokretnosti u Srbiji zabeležile rast radne uspešnosti u prvom kvartalu ove godine u odnosu na isti period lane.

 

„Rezultati pokazuju da je 44 odsto službi za katastar prevazišlo očekivanja, a 56 odsto ispunilo zadate ciljeve“, objavljeno je u izveštaju o vrednovanju radne uspešnosti za ukupno 162 katastarske službe.

 

PROČITAJTE JOŠ: U gradskom dokumentu navedeno više objekata sa visokim rizikom od izbijanja požara

 

Prvo mesto po efikasnosti na nivou Srbije dele katastri u Nišu i Novom Sadu sa ocenom 3,99 od maksimalnih 4,00.

 

„To je izuzetan uspeh jer su ovo službe koje ispunjavaju zahteve tržišta nepokretnosti dva velika grada. I ranijih godina su se susretale sa velikim izazovima u svom radu“, naveo je Republički geodetski zavod.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak