Grad Vesti Zrenjanin

Poznato ko je zakupio štandove na Trgu slobode za vreme “Dana piva”

apatinska pivara zakupila štandove

Apatinska pivara je na današnjoj licitaciji, održanoj u Gradskoj kući u Zrenjaninu, izlicitirala pet štandova za prodaju pića, koji će biti postavljeni na Trgu slobode, za vreme trajanja tradicionalne manifestacije „Dani piva“.

 

Apatinska pivara je na licitaciji ponudila puno više cene od početnih. Za zakup svih pet štandova stoga će morati da izdvoji milionski iznos.

 

Kako je planirano, štandovi na centralnom trgu biće postavljeni ispred Gradske narodne biblioteke, Komercijalne banke i Savremene galerije. Nalaziće se i “iza režije”, kao i kod fontane.

 

Pročitajte još: Jevrejska opština traži povraćaj imovine, čeka se epilog više predmeta

 

Danas su izlicitirani i pojedini štandovi na Žitnom trgu, a glavna bitka se vodila između Apatinske pivare, Karlsberga, Hajnekena i Lion puba.

 

Na parkingu Prevlaka i ove godine biće zabavni park. Udruženje priređivača cirkuskih i zabavnih programa za zakup ovog prostora izdvojiće 801.000 dinara.

 

Ostalo je još slobodnih štandova, između ostalog i na Trgu dr Zorana Đinđića, koji će moći da se zakupe u drugom krugu. Kada će biti drugi krug i hoće li početne cene biti iste kao u prvom, još se ne zna.

 

Oni koji su izlicitirali štandove imaju rok od pet dana da potpišu ugovore.

 

apatinska pivara zakupila štandove

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM