Grad Vesti Zrenjanin

Početna cena za zakup prostora na „Danima piva“ i do 429.000 dinara

štandovi na danima piva

Organizacioni odbor zrenjaninske manifestacije „Dani piva 2021“ objavio je javni poziv za izdavanje u zakup prostora namenjenog postavljanju štandova

 

Izdavanje prostora se sprovodi putem prikupljanja pismenih ponuda.

 

Ponuđene su lokacije za postavljanje štandova za prodaju pića i hrane. Zavisno od pozicije i površine, početne cene se kreću od 66.000 do čak 429.000 dinara bez PDV-a.

 

PROČITAJTE JOŠ: Uspešno okončana izgradnja stambeno – poslovnog objekta “Harmonija”

 

Pravo učešća na licitaciji za štandove za prodaju pića imaju sva pravna lica i preduzetnici koji su registrovani za proizvodnju, uvoz i distribuciju piva, kao i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje ugostiteljske delatnosti.

 

Pravo učešća na javnom pozivu za štandove sa pravom prodaje hrane imaju sva pravna lica i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje ugostiteljske delatnosti, to jest koji se bave usluživanjem hrane u ugostiteljskim objektima.

 

Predmet javnog poziva su i lokacije na Trgu dr Zorana Đinđića, parkinzima „Prevlaka“ i kod glavne apoteke, kao i na pešačkom mostu.

 

Ovim javnim pozivom nije obuhvaćena najatraktivnija lokacija, na kojoj će biti održan glavni muzički program, a to je Trg slobode.

 

Prijave sa ponudom se dostavljaju u zatvorenim kovertama Gradskoj upravi Zrenjanin.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Javno otvaranje ponuda zakazano je za 6. avgust, u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

 

Manifestacija „Dani piva 2021“ biće održana od 25. do 29. avgusta.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.