• Uspešno okončana izgradnja stambeno – poslovnog objekta „Harmonija“

    Promovišući svoj prvi stambeno-poslovni objekat „Harmonija“, zrenjaninska kompanija „Keramika Jovanović“ se juče svojim poslovnim partnerima i predstavnicima medija predstavila i kao investitor.   Ova kompanija, sa tradicijom dugom preko 26 godina u prodaji keramičkih pločica i opreme za kupatila, izgradila je na početku Obilićeve ulice velelepni, ultra moderni stambeno-poslovni objekat. Ovaj objekat spada u red […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uspešno okončana izgradnja stambeno – poslovnog objekta „Harmonija“

    Promovišući svoj prvi stambeno-poslovni objekat „Harmonija“, zrenjaninska kompanija „Keramika Jovanović“ se juče svojim poslovnim partnerima i predstavnicima medija predstavila i kao investitor.

     

    Ova kompanija, sa tradicijom dugom preko 26 godina u prodaji keramičkih pločica i opreme za kupatila, izgradila je na početku Obilićeve ulice velelepni, ultra moderni stambeno-poslovni objekat. Ovaj objekat spada u red „pametnih zgrada“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Art Cool servis zapošljava: Potreban pomoćni radnik

     

    – Njegova gradnja je trajala oko tri godine, a investicija je vredna više od tri miliona evra. U gradnji smo koristili najsavremenije i najkvalitetnije materijale. Ali, ono zbog čega smo posebno ponosni i što je prvi put primenjeno u našem gradu, to su najsavremenija rešenja koja se neformalno zovu rešenja za „pametne zgrade“. To znači da putem mobilnih aplikacija svi vlasnici stanova, od onih najmanjih do najvećih, mogu na takav način da regulišu grejanje, hlađenje, podižu i spuštaju roletne… – kazao je direktor kompanije „Keramika Jovanović“ Budimir Jovanović.

     

    budimir jovanović

     

    „Harmonija“ sa 54 stambene jedinice

     

    Prema njegovim rečima, to je jedan ozbiljan iskorak na koji su svi u kompaniji ponosni.

     

    – Smatramo da će to biti impuls i za ostale investitore da podignu nivo kvaliteta, jer su naši građani sve zahtevniji. Imaju sve više znanja iz ove oblasti i traže sve veći kvalitet. Poslovna klima je značajno doprinela da se mi opredelimo za investiranje u ovaj grad, za koji smatramo da će biti još kvalitetnije i bolje mesto za život – naglasio je Jovanović.

     

    U ovom kompleksu, na pažljivo odabranoj lokaciji, u neposrednoj blizini strogog centra grada i svih ostalih sadržaja, u prizemlju ima pet lokala sa ukupno oko 800 kvadrata. Zgrada poseduje 54 stambene jedinice, od jednosobnih do četvorosobnih stanova, od 40 do 165 metara kvadratnih. Ukupna stambena površina je oko 3.500 kvadrata.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Različita kvadratura stanova je namenjena kako mlađim parovima, tako i porodicama sa decom. Takođe su obezbeđena podzemna garaža i parking mesta na otvorenim površinama.

     

    harmonija

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Ne vidim u tekstu da li je izvršen tehnički prijem zgrade. Ja sam u Leskovcu kupio stan 2006. koji nema parking mesta, a od dozvola ništa. Niti građevinsku, niti tehnički prijem, niti upotrebnu, … I, nikom ništa. A investitor je bio grad Leskovac. I zgrada je priključena na struju, vodu, kanalizaciju, …

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija