Foto dana Grad Vesti Zrenjanin

Novi asfalt u jednoj od najprometnijih ulica u MZ „Sava Kovačević“

mz sava kovačević
Foto: Grad Zrenjanin

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je završne radove na asfaltiranju kolovoza u Mostarskoj ulici, u zrenjaninskoj MZ „Sava Kovačević“. Tom prilikom, Janjić je podsetio da je prethodnih godina rekonstruisano mnogo kilometara puteva.

 

– Rekonstruisano je više od 90 kilometara puteva, kako u samom gradu, tako i u selima na teritoriji grada Zrenjanina. Rekonstruisano je i 13 kilometara biciklističkih staza – precizirao je gradonačelnik Janjić.

 

On je naveo da su radovi nastavljeni već na početku ove godine.

 

– Ove godine krenuli smo nešto ranije i dosta novca u budžetu izdvojili smo za infrastrukturne radove. U poslednje vreme rekonstruisali smo ili rekonstruišemo ulice Todora Manojlovića, Potisku, Mostarsku, Petra Mećave, Ivana Turgenjeva, Igmansku, Vuka Karadžića, a Šumadijsku smo ujedno i proširili. Verujem da će naši sugrađani biti zadovoljni zbog svih ovih radova – kazao je Janjić.

 

Pročitajte još: Planira se gradnja novog Prihvatilišta za beskućnike

 

mz sava kovačević
Foto: Grad Zrenjanin

 

Predsednik Saveta MZ „Sava Kovačević“ Ilija Mandić zahvalio se lokalnoj samoupravi, gradonačelniku i njegovom timu zbog pomoći u rešavanju određenih problema u ovom delu grada.

 

– Puno toga je urađeno na teritoriji MZ „Sava Kovačević“. Na red je došla i Mostarska ulica, jedna od najprometnijih u naselju. Zahvalio bih se Gradu, gradonačelniku i njegovom timu što su našli načina da reše dugogodišnji problem kada je u pitanju ova ulica – poručio je Mandić.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM