Grad Vesti Zrenjanin

Neki lokali u Tržnom centru Bagljaš imaju problema sa vodosnabdevanjem

vodosnabdevanje u tržnom centru bagljaš

Zbog višenedeljnog problema sa snabdevanjem vodom, vlasnik jednog od lokala u Tržnom centru Bagljaš obratio se javnim preduzećima, inspekcijskim organima i organima vlasti u lokalu. Dopisom se obratio i redakciji portala zrenjaninski.com.

 

On traži hitno rešavanje problema, jer njegov lokal nema vodosnabdevanje iz gradskog vodovoda.

 

Uvidom na licu mesta utvrdili smo da se u Tržnom centru Bagljaš upravo izvode radovi na sanaciji vodosnabdevanja za četiri lokala. Dva su prethodno rešila problem, a deset tek treba da ga rešava. Neki od njih nemaju vodu više od mesec dana.

 

– Tu su radnici koji za četiri lokala, čiji je vlasnik Gradska stambena agencija, izvode radove na priključivanju vodovodne mreže. Pre toga, problem sa vodosnabdevanjem lokala u kojima posluju, u sopstvenoj režiji, rešili su Apoteka „Janković“ i „Yuhor“. Po našim saznanjima, ukupno je 16 lokala na tom potezu bez vode iz vodovodne mreže zbog havarije – kaže za naš portal Marija Janković, sekretarka Mesne zajednice „Veljko Vlahović“ u naselju Bagljaš.

 

vodosnabdevanje u tržnom centru bagljaš

 

Pročitajte još: Obnovljen spomenik na Mihajlovačkom drumu (Foto)

 

Ona napominje da su, prema obaveštenju iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, i ostalih deset vlasnika lokala dobili tehničke uslove da mogu da izvedu sanacione radove i priključe se na mrežu.

 

– Slučaj se tretira kao havarija, pa nije potrebna posebna urbanistička dozvola za kopanje – napominje Marija Janković.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM