Grad Vesti Zrenjanin

Članovi Zrenjaninskog poslovnog kruga na sastanku kod gradonačelnika

članovi zrenjaninskog poslovnog kruga
Foto: Grad Zrenjanin

Članovi Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK) održali su radni sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom i njegovim zamenikom Sašom Santovcem. Sastanak je upriličen u kabinetu gradonačelnika.

 

Članovi Zrenjaninskog poslovnog kruga upoznali su novog gradonačelnika sa aktivnostima i ciljevima rada ovog udruženja koje okuplja vodeće privrednike u srednjem Banatu. Bilo je reči i o mogućnostima saradnje na nekim od projekata.

 

PROČITAJTE JOŠ: Projekat BEGA preporodiće Begej i još bolje povezati Zrenjanin i Temišvar

 

“Gradonačelnik Simo Salapura je sastanak ocenio kao konstruktivan. On je istakao da ZREPOK okuplja istaknute zrenjaninske privrednike i da je korisno sa njima razgovarati o aktuelnom privrednom trenutku u gradu, kao i o idejama koje se mogu implementirati na nivou grada u nekom budućem periodu”, saopštila je lokalna samouprava.

 

Delegaciju ZREPOK-a je predvodio predsednik udruženja Budimir Jovanović. Radnom sastanku su prisustvovali i članovi ZREPOK-a Goran Kovačević, Dragoljub Bjeloglav, Steva Kočalka i poslovna sekretarka Izabela Kiš.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM