Grad Vesti Zrenjanin

“Ciklonizacija” i “Čistoća” dezinfikuju pojedine ustanove i javne prostore

dezinfekcija

Počela je dezinfekcija pojedinih javnih ustanova i prostora na teritoriji Grada Zrenjanina, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika Zrenjanina.

 

Ovaj posao sprovodiće JKP “Čistoća i zelenilo” i preduzeće “Ciklonizacija” iz Novog Sada.

 

“Ciklonizacija” je obavila dezinfekciju Gradskog stadiona, i to za potrebe obavljanja javnog nadmetanja za davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta. Ovo novosadsko preduzeće je dezinfikovalo i prostorije Centra za socijalni rad i Gradske uprave Zrenjanin. A nakon odluke Gradskog štaba za vanredne situacije, u taj posao od danas ulazi i JKP “Čistoća i zelenilo”.

 

Pročitajte još: „Čistoća“ izmenila dosadašnji način komunikacije sa korisnicima

 

To gradsko komunalno preduzeće sutra će obavljati dezinfekciju ambulante Doma zdravlja Zrenjanin u Aradcu. Počinje i dezinfekcija svih objekata JP “Pošta Srbije” na teritoriji grada. Zahtevi za takvom vrstom intervencije stigli su i od pojedinih privatnih Gerontoloških centara.

 

“Dezinfekcija se obavlja u skladu sa odlukama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije, predviđenim merama zaštite od virusa Kovid-19 i na način propisan od strane stručnih institucija”, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika Zrenjanina.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM