Servisne informacije Vesti Zrenjanin

„Čistoća“ izmenila dosadašnji način komunikacije sa korisnicima

javno komunalno preduzeće čistoća i zelenilo

Za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen je dosadašnji način komunikacije JKP „Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina sa korisnicima.

 

Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija, kao i na mogućnost dobijanja servisnih i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.

 

Sva komunikacija korisnika sa preduzećem obavljaće se putem i-mejlova reklamacije@jkpciz.co.rs  i office@jkpciz.co.rs kao i kontakt telefona 023/522-350 i 023/523-640. Na usluzi je i besplatna info linija 0800-000-023.

 

Na navedene mejl adrese korisnici mogu podneti reklamacije, zahteve i molbe, i dobiti sve potrebne servisne informacije.

 

„Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni. O njihovom rešavanju korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene reklamacije i zahteve korisnika“, saopštila je „Čistoća i zelenilo“.

 

Pročitajte još: „Vodovod“ promenio način rešavanja reklamacija i rada sa korisnicima

 

Sve informacije u vezi sa dugovanjima, uplatama i računima za usluge preduzeća, korisnici mogu da dobiju putem telefona Službe EOP-a 023/522-350, lokal 115.

 

Račune za usluge „Čistoće“ korisnici mogu, bez dodatnih troškova, platiti na blagajnama u sedištu preduzeća (Beogradska 17), na Lesnini i Bagljašu, u prepodnevnim časovima. „Čistoća“ moli korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba (jedna osoba) u objektu i međusobnog rastojanja od dva metra.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM