Grad Vesti Zrenjanin

Besplatan parking za stanare i vlasnike poslovnih prostora iz zone radova

oronula kuća ulica nikole pašića

Radovi na pojačanom održavanju 8,7 kilometara državnog puta I-B reda broj 13, na deonici kroz grad, od Žitnog trga u Zrenjaninu do Ečke, odnosno ukrštanja s putevima za Lukićevo i Orlovat, počinju u ponedeljak, 28. februara. Oni će se obavljati istovremeno na dve deonice, uz totalnu obustavu saobraćaja i njegovo preusmeravanje na alternativne pravce, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika Zrenjanina.

 

Planirani rok za izvođenje radova je 2. april.

 

PROČITAJTE JOŠ: Počeo sa radom novi logistički centar kompanije “Keramika Jovanović”

 

Grad Zrenjanin je najavio da će za vreme izvođenja radova na trasi državnog puta kroz Zrenjanin stanarima i onima koji imaju poslovne prostorije u ulici Nikole Pašića, u kojoj će na snazi biti totalna obustava saobraćaja, biti omogućeno besplatno parkiranje na Žitnom trgu. Kako bi dobili neophodne dozvole za korišćenje parkinga, potrebno je da se lično obrate Odseku za saobraćaj Gradske uprave.

 

Kao dokaz, lica sa prebivalištem u ulici Nikole Pašića prilažu očitanu ili fotokopiju lične karte.

 

PROČITAJTE JOŠ: Šta će ovde biti – parking ili zelena površina? I inspekcija je bila na terenu

 

Termin u kom će dostavnim vozilima pravnih subjekata, u delu od Žitnog trga do Birčaninove, biti omogućen pristup je od 18 do 6 časova. To će biti moguće samo onda kada za to bude uslova na terenu, uz prethodnu najavu i odobrenje izvođača.

 

Broj telefona za najavu dostavnih vozila je 060 861 84 54. Adresa za prijem eventualnih žalbi je Mađarske komune 34, 23206 Zrenjanin.

 

Evo kako će biti regulisan saobraćaj dok traju radovi

 

Na prvoj deonici, saobraćaj se obustavlja duž ulice Nikole Pašića, od Žitnog trga do raskrsnice ulica Nikole Pašića – Nušićeva – Birčaninova – Beogradska. Dužina te deonice je 570 metara. Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Bulevar Milutina Milankovića – Žitni trg – Miletićeva, na državni put I-B reda broj 13 (Miletićeva ulica). Zatim ide kroz ulice Banatsku i Birčaninovu i vraća se na trasu državnog puta I-B reda broj 13, odnosno Beogradsku ulicu.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Druga deonica ubuhvata radove od Novog groblja do ulaza u industrijsku zonu „Jugoistok“. Njena dužina je 595 metara. Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Beogradska – Šećeranski put, preko ulice Šećeranski put i Pančevačka. Odatle se ponovo vraća na trasu državnog puta.

 

karta

karta

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz