Ekonomija Vesti Zrenjanin

Počeo sa radom novi logistički centar kompanije „Keramika Jovanović“

logistički centar kompanije keramika jovanović

U Industrijskoj zoni „Jugoistok“ u Zrenjaninu, u ponedeljak, 21. februara, počeo je sa radom novi logistički centar kompanije „Keramika Jovanović“.

 

Zahvaljujući temeljnoj pripremi projektno-tehničke dokumentacije, moderni poslovni objekat postao je funkcionalan u rekordnom roku.

 

PROČITAJTE JOŠ: Želite da vaš dom izgleda sjajno? OGREV ima predlog za vas!

 

Prostire se na površini od 12.000 kvadratnih metara, od čega je na otvorenom oko 9.000 kvadrata. Zatvoreni magacinski prostor čini 3.000 metara kvadratnih sa postavljenim osmospratnim regalima kapaciteta 8.000 paletnih mesta. Na raspolaganju su i četiri pretovarne rampe. U realizaciji projekta posebna pažnja je posvećena bezbednosti zaposlenih i posetilaca.

 

U logističkom centru će se skladištiti keramičke pločice i kompletna oprema za kupatilo. Primarni cilj je da se olakša i ubrza priprema, utovar i isporuka robe preko mreže veleprodajnih poslovnih partnera i 13 salona „Keramike Jovanović“. Savremeni softver – WMS, koji je projektovan namenski za magacionsko poslovanje, smanjuje mogućnost greške. Sledstveno navedenom, zadovoljavaju se zahtevi finalnih kupaca na efikasniji način.

 

Novi logistički centar nalazi se u blizini trase budućeg auto-puta. Izgradnjom te saobraćajnice dodatno će bili olakšana i ubrzana distribucija u čitavom regionu.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

O monumentalnosti novog prostora kompanije „Keramika Jovanović“ najbolje govore fotografije.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz