• Zrenjaninsko tržište rada: Objavljena još tri oglasa za posao

    Šta u ovom trenutku nudi zrenjaninsko tržište rada, možete pročitati u nastavku. Ovo su novi oglasi za posao.   DOO „Mont“ Zrenjanin zapošljava pet zidara i pet tesara, za rad na određeno vreme. Od kandidata se traži III nivo kvalifikacije, bez obzira na radno iskustvo. Zainteresovani kandidati mogu da se jave poslodavcu na kontakt telefon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninsko tržište rada: Objavljena još tri oglasa za posao

    Šta u ovom trenutku nudi zrenjaninsko tržište rada, možete pročitati u nastavku. Ovo su novi oglasi za posao.

     

    DOO „Mont“ Zrenjanin zapošljava pet zidara i pet tesara, za rad na određeno vreme. Od kandidata se traži III nivo kvalifikacije, bez obzira na radno iskustvo. Zainteresovani kandidati mogu da se jave poslodavcu na kontakt telefon 023/523-243 ili da svoju biografiju proslede na e-mail adresu vanjacatic.mont@gmail.com

     

    Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ iz Zrenjanina zapošljava knjigovođu sa srednjom stručnom spremom smera ekonomija, finansije i osiguranje. Potrebno je radno iskustvo više od godinu dana, a posao je na neodređeno vreme. Kandidati se mogu javiti na telefon 023 521 510.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Konkursi za zapošljavanje: Četiri poslodavca traže radnike

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin zapošljava nastavnika predmetne nastave – ekonomika i organizacija preduzeća. Rad je u odeljenjima u kojima se obrazovno-vaspitni rad ostvaruje na mađarskom jeziku, a posao je na određeno vreme.

     

    Šta nudi tržište rada možete čitati u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija