• Konkursi za zapošljavanje: Četiri poslodavca traže radnike

    Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.   Firma „Nivas Co“ DOO Zrenjanin zapošljava ekonomistu, sa diplomom trogodišnjeg fakulteta i stručnom spremom VI2 stepena. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 9. decembra. Posao je na određeno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Konkursi za zapošljavanje: Četiri poslodavca traže radnike

    Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje koje vam informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

     

    Firma „Nivas Co“ DOO Zrenjanin zapošljava ekonomistu, sa diplomom trogodišnjeg fakulteta i stručnom spremom VI2 stepena. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 9. decembra. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati treba da se jave poslodavcu na kontakt telefon 063/810-95-51.

     

    „Elektro kontrol“ Zrenjanin objavio je oglas kojim traži elektromehaničara mašina i opreme. Uslov za konkurisanje je srednja škola, 3. stepen školske spreme, smer elektrotehnika i komunikacije. Poželjno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a radno iskustvo nije bitno. Rad je terenski i u smenama, a posao je na neodređeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail elektrokontrolzr@gmail.com ili se javiti na kontakt telefon 063 380 561.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Objavljeni novi oglasi za poslove u Zrenjaninu i Novom Bečeju

     

    „B.P. Eurogrupa“ DOO Beograd traži tri menadžera terenske prodaje, za područje više gradova, pored ostalih i Zrenjanina. Uslov za konkurisanje je srednja stručna sprema, a mesto rada je po stanovanju, i terenski rad. Potreban je i sopstveni automobil i vozačka dozvola „B“ kategorije, kao i srednji nivo vladanja računarskim veštinama. Radno iskustvo nije važno. Posao je na neodređeno vreme. Poslodavac obećava fiksnu platu, plus postotak od prodaje. Kontakt sa poslodavecm je preko Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje spremačice, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je prvi stepen stručne spreme, odnosno završena osnovna škola.

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija