• Zrenjaninskim radnicima nude poslove u Nemačkoj i Hrvatskoj

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, poslodavac iz Hrvatske „Klanjac“ DOO raspisao je oglas za zapošljavanje 100 spremačica. Mesto rada je u Hrvatskoj, a oglas je otvoren do 2. februara.   „Ophelo“ GMBH […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninskim radnicima nude poslove u Nemačkoj i Hrvatskoj

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, poslodavac iz Hrvatske „Klanjac“ DOO raspisao je oglas za zapošljavanje 100 spremačica. Mesto rada je u Hrvatskoj, a oglas je otvoren do 2. februara.

     

    „Ophelo“ GMBH Nemačka, u saradnji sa NSZ, oglasio je slobodna radna mesta u Nemačkoj. Traži se 40 medicinskih radnika na poslovima zdravstvene nege.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži magistra farmacije, za rad na određeno vreme, kao i domara – majstora održavanja u kotlarnici, takođe na određeno vreme. Oglas se zaključuje 8. januara.

     

    „Petkus Balkan“ DOO Zrenjanin traži čistača – čistačicu prostorija. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 31. januara. Kontakt je  na telefon 522 307.

     

    STB „Artcool“ Zrenjanin traži dva servisera klima uređaja na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 77 63 259.

     

    „B&K family“ DOO Zrenjanin zapošljava traktoristu na neodređeno vreme, kao i ekonomistu sa šest meseci radnog iskustva, za rad na neodređeno vreme. Istoj firmi potreban je i vozač kamiona, takođe na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 066 074 563 a zainteresovani mogu konkurisati do 20. januara.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, krojača i pomoćnih radnika. Radi se u Zrenjaninu, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 10 60 796.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet čistača prostorija na neodređeno vreme.

     

    DOO „Trenč“ Zrenjanin traži 10 pomoćnih građevinskih radnika na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 688.

     

    Poslodavac DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava 12 komercijalista na određeno vreme.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija