• OGLASI ZA POSAO: Poslodavci traže zidare, inženjere i druge radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin zapošljava dva zidara a radno iskustvo je poželjno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.   Poslodavac „Agrounija“ DOO Zrenjanin traži mašinskog inženjera za rad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLASI ZA POSAO: Poslodavci traže zidare, inženjere i druge radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin zapošljava dva zidara a radno iskustvo je poželjno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    Poslodavac „Agrounija“ DOO Zrenjanin traži mašinskog inženjera za rad na određeno vreme u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 069 354 98 51.

     

    Firmi „Logic“ DOO Zrenjanin potreban je diplomirani mašinski inženjer termotehnike. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog inženjera zaštite bilja na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

     

    DOO „Guard Popović security“ Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva zaštitara imovine – portira, a radno mesto je u Zrenjaninu. U pitanju su privremeno – povremeni poslovi, a kontakt telefon je 062 808 25 56.

     

    U firmi „WMM liftovi“ DOO Zrenjanin i dalje je otvoren oglas za šest bravara, kao i četiri pomoćna radnika u pekari. Radno mesto je u Zrenjaninu, a poslovi su na određeno vreme.

     

    „MN Gradis“ Ečka zapošljava tri pomoćna radnika za rad na neodređeno vreme, a radi se u Zrenjaninu.

     

    Preduzetnik Goran Mihić traži pet molera – farbara, a poslovi su na određeno vreme.

     

    Građevinska firma „Prodecor SMS“ Zrenjanin zapošljava molera – farbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    DOO „Točak auto“ Zrenjanin traži bravara – limara za rad na određeno vreme.

     

    „Celux“ Zrenjanin oglasio je potrebu za radnikom u proizvodnji papirne galanterije – vozačem. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 50 43 42.

     

    „Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija