Ekonomija

OGLASI ZA POSAO: Poslodavci traže zidare, inženjere i druge radnike

posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin zapošljava dva zidara a radno iskustvo je poželjno. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

 

Poslodavac „Agrounija“ DOO Zrenjanin traži mašinskog inženjera za rad na određeno vreme u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 069 354 98 51.

 

Firmi „Logic“ DOO Zrenjanin potreban je diplomirani mašinski inženjer termotehnike. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme.

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog inženjera zaštite bilja na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

 

DOO „Guard Popović security“ Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva zaštitara imovine – portira, a radno mesto je u Zrenjaninu. U pitanju su privremeno – povremeni poslovi, a kontakt telefon je 062 808 25 56.

 

U firmi „WMM liftovi“ DOO Zrenjanin i dalje je otvoren oglas za šest bravara, kao i četiri pomoćna radnika u pekari. Radno mesto je u Zrenjaninu, a poslovi su na određeno vreme.

 

„MN Gradis“ Ečka zapošljava tri pomoćna radnika za rad na neodređeno vreme, a radi se u Zrenjaninu.

 

Preduzetnik Goran Mihić traži pet molera – farbara, a poslovi su na određeno vreme.

 

Građevinska firma „Prodecor SMS“ Zrenjanin zapošljava molera – farbara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

 

DOO „Točak auto“ Zrenjanin traži bravara – limara za rad na određeno vreme.

 

„Celux“ Zrenjanin oglasio je potrebu za radnikom u proizvodnji papirne galanterije – vozačem. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 50 43 42.

 

„Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM