• Zrenjaninski poslovni krug ukazao na određene probleme u gradu

    Danas je održan redovni sastanak koji je Zrenjaninski poslovni krug upriličio sa predstavnicima medija.   Svake godine to je prilika da se razmene mišljenja i skrene pažnja na neke zajedničke probleme u čijem bi rešavanju mogli učestvovati i jedni i drugi.   Pročitajte još: Jugoremedija pokušava da nađe kupca, cena fabrike ponovo pala   Teme […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski poslovni krug ukazao na određene probleme u gradu

    Danas je održan redovni sastanak koji je Zrenjaninski poslovni krug upriličio sa predstavnicima medija.

     

    Svake godine to je prilika da se razmene mišljenja i skrene pažnja na neke zajedničke probleme u čijem bi rešavanju mogli učestvovati i jedni i drugi.

     

    Pročitajte još: Jugoremedija pokušava da nađe kupca, cena fabrike ponovo pala

     

    Teme koje su ovog puta delegirane su problem saobraćaja i saobraćajne signalizacije u gradu, kao i problem gradskog i prigradskog prevoza. Unapređenje uslova života i izgleda grada, kao i rada gradske uprave, takođe su teme o kojima je danas razgovarano. Bilo je reči i o potrebi izrade strategije za stimulisanje povratka visokoobrazovanih mladih ljudi u Zrenjanin. Ali, i za privlačenje najkvalitetnijih kadrova koji ne vode poreklo iz naše sredine.

     

    – Ovo su teme koje tište svakog građanina. Verujemo da zajedničkim delovanjem bar neki od problema mogu da se reše – rekao je Dragoljub Bjeloglav, predsednik ZREPOK-a.

     

    Bjeloglav je dodao da je cilj i Zrenjaninskog poslovnog kruga i medija da Zrenjanin postane dobro i poželjno mesto za život.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija