• Jugoremedija pokušava da nađe kupca, cena fabrike ponovo pala

    Radovan Savić, stečajni upravnik Fabrike lekova „Jugoremedija“, oglasio je petu, odnosno šestu prodaju ovog preduzeća. Naime, jedna prodaja je poništena.   Na prodaju su ponuđeni industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 motornih vozila, inventar…   Prodaje se i intelektualna svojina, odnosno 24 žiga za lekove.   Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jugoremedija pokušava da nađe kupca, cena fabrike ponovo pala

    Radovan Savić, stečajni upravnik Fabrike lekova „Jugoremedija“, oglasio je petu, odnosno šestu prodaju ovog preduzeća. Naime, jedna prodaja je poništena.

     

    Na prodaju su ponuđeni industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 motornih vozila, inventar…

     

    Prodaje se i intelektualna svojina, odnosno 24 žiga za lekove.

     

    Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem, a najniža početna cena ovog puta je 800 miliona dinara. To je za 400 miliona manje nego u prethodnom pokušaju.

     

    – Ključni momenat je, u stvari, otkup dokumentacije – kaže za portal zrenjaninski.com Radovan Savić, stečajni upravnik „Jugoremedije“. – Krajnji rok za otkup dokumentacije je 18. jun, a ukoliko je neko otkupi to znači da će učestovavti u javnom nadmetanju. Za otkup dokumentacije treba izdvojiti 500.000 dinara.

     

    Depozit za učešće na javnom nadmetanju je 762 miliona dinara, a javno nadmetanje, ukoliko bude zainteresovanih kupaca, zakazano je za 24. jun.

     

    Pročitajte još: Kompanija „Petkus Balkan“ se predstavila na Sajmu poljoprivrede

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija