• Zrenjaninski poslodavci traže radnike različitih profila

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „SM-Lateks“ SR Zrenjanin traži dva radnika – radnice na gumarskim presama. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 531 172.   Dva radnika na gumarskoj presi traži […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski poslodavci traže radnike različitih profila

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „SM-Lateks“ SR Zrenjanin traži dva radnika – radnice na gumarskim presama. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 531 172.

     

    Dva radnika na gumarskoj presi traži i PP „Tektan“. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Ultra viva“ Zrenjanin zapošljava pet prodavaca u kiosku. Probni rad je mesec dana. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na telefon 066 614 04 93.

     

    „Gomex“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri prodavca kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 835.

     

    Poslodavac DOO „Neimar“ traži dva pomoćna radnika u proizvodnji. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Javljanje kandidata na telefon 063 10 23 007.

     

    „M&R-centar“ DOO Zrenjanin zapošljava administrativnog tehničara na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Isti poslodavac traži i komercijalistu na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na e-mail officens@mrcentar.rs

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem elektroinstalatera, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 560 041.

     

    DOO „Carska bašta“ traži dva prodavca – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 533 277.

     

    „Mont“ DOO Zrenjanin zapošljava šefa gradilišta, sa tri godine radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Isti poslodavac traži dvojicu bagerista – grejderista sa trogodišnjim iskustvom. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 523 243.

     

    Kod poslodavca „Delhaize Serbia“ doo Beograd i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme 20 prodavaca, za rad u Zrenjaninu i Bečeju.

     

    „Agrounija“ DOO Zrenjanin zapošljava mašinskog inženjera na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt sa poslodavcem na telefon 069 35 49 851.

     

    „M-N gradis“ Ečka traži dva tesara sa radnim iskustvom od godinu dana. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Ista firma traži i tri zidara sa radnim iskustvom od dve godine, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 064 164 64 17.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin zapošljava pet čistača prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 719 73 78.

     

    PTUR „Naša pekara Vanja plus“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem tri pomoćnika pekara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 069 569 01 50.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]