• Poslodavci traže čistače prostorija, bravare, negovatelje…

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „Inex plus“ DOO Beograd traži pet čistača prostorija, za rad u Zrenjaninu, u objektu marketa DIS. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 060 80 99 310.   Dom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslodavci traže čistače prostorija, bravare, negovatelje…

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „Inex plus“ DOO Beograd traži pet čistača prostorija, za rad u Zrenjaninu, u objektu marketa DIS. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 060 80 99 310.

     

    Dom za odrasla i starija lica „Dom Starčević“ Zrenjanin zapošljava  dva bolničara – negovatelja, kao i dve medicinske sestre. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Radi se u smenama uz obezbeđenu ishranu. Javljanje kandidata na telefon 064 014 77 40.

     

    SR „Voda plus“ Zrenjanin traži jednog radnika za raznošenje vode u bidonima. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 510 387.

     

    DOO „Vymiyslicky liftovi“ Zrenjanin zapošljava tri bravara, za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži i jedna godina radnog iskustva.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija