• Zrenjaninska firma raspisala dva oglasa za posao, konkurs traje do 1. juna

    Firma za proizvodnju elektrotehničkih uređaja, pružanje usluga i trgovinu „Elko trade“ iz Zrenjanina raspisala je dva oglasa za posao.   Ova firma zapošljava bravara na određeno vreme. Uslovi za kandidate su 3. nivo kvalifikacija, iskustvo od 12 meseci i vozačka dozvola „B“ kategorije.   Pročitajte još: Dom zdravlja zapošljava vozače i medicinsku sestru-tehničara   Firmi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska firma raspisala dva oglasa za posao, konkurs traje do 1. juna

    Firma za proizvodnju elektrotehničkih uređaja, pružanje usluga i trgovinu „Elko trade“ iz Zrenjanina raspisala je dva oglasa za posao.

     

    Ova firma zapošljava bravara na određeno vreme. Uslovi za kandidate su 3. nivo kvalifikacija, iskustvo od 12 meseci i vozačka dozvola „B“ kategorije.

     

    Pročitajte još: Dom zdravlja zapošljava vozače i medicinsku sestru-tehničara

     

    Firmi je, na određeno vreme, potreban i elektrotehničar automatike, sa 4. nivoom kvalifikacija, iskustvom od 12 meseci i vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Rad je terenski, van prostorija poslodavca, uz obezbeđen prevoz i smeštaj.

     

    Zainteresovani kandidati svoje prijave za posao mogu poslati poštom, na e-mail adresu exelko@gmail.com ili se javiti poslodavcu na kontakt telefon 060/521-0852.

     

    Oba oglasa za posao otvorena su do 1. juna.

     

    Pročitajte još: „Linglong Tire“ zapošljava referenta za nabavku rezervnih delova

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin