Ekonomija Vesti Zrenjanin

Dom zdravlja zapošljava vozače i medicinsku sestru-tehničara

dom zdravlja

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva vozača kola sanitetskog transporta, na određeno vreme.

 

Uslovi koji se od kandidata očekuju su srednje obrazovanje od tri godine i vozačka dozvola „B“ kategorije. Zainteresovani su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj školi i fotokopiju vozačke dozvole.

 

Pročitajte još: Kineska kompanija „China Shandong“ objavila konkurs za zapošljavanje

 

Domu zdravlja potrebna je i medicinska sestra-tehničar. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Uslovi su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil medicinska sestra/tehničar i položen stručni ispit.

 

Uz prijavu sa kratkom biografijom, kandidatkinje ili kandidati treba da prilože overenu fotokopiju diplome o završenoj srednjoj medicinskoj školi, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu i overenu fotokopiju rešenja o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara.

 

Za obe radne pozicije potrebna je potvrda o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

 

Prijave na oglas podnose  se Domu zdravlja „Dr Boško  Vrebalov“ Zrenjanin, Dr Emila  Gavrila 25, sa naznakom „za oglas“.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.