• Dom zdravlja zapošljava vozače i medicinsku sestru-tehničara

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva vozača kola sanitetskog transporta, na određeno vreme.   Uslovi koji se od kandidata očekuju su srednje obrazovanje od tri godine i vozačka dozvola „B“ kategorije. Zainteresovani su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dom zdravlja zapošljava vozače i medicinsku sestru-tehničara

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva vozača kola sanitetskog transporta, na određeno vreme.

     

    Uslovi koji se od kandidata očekuju su srednje obrazovanje od tri godine i vozačka dozvola „B“ kategorije. Zainteresovani su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj školi i fotokopiju vozačke dozvole.

     

    Pročitajte još: Kineska kompanija „China Shandong“ objavila konkurs za zapošljavanje

     

    Domu zdravlja potrebna je i medicinska sestra-tehničar. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Uslovi su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil medicinska sestra/tehničar i položen stručni ispit.

     

    Uz prijavu sa kratkom biografijom, kandidatkinje ili kandidati treba da prilože overenu fotokopiju diplome o završenoj srednjoj medicinskoj školi, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu i overenu fotokopiju rešenja o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara.

     

    Za obe radne pozicije potrebna je potvrda o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

     

    Prijave na oglas podnose  se Domu zdravlja „Dr Boško  Vrebalov“ Zrenjanin, Dr Emila  Gavrila 25, sa naznakom „za oglas“.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija