• Zdravstvena ustanova, frizerski salon i trgovinski lanac traže radnike

    Portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove konkurse za posao. Ovdašnji poslodavci traže radnike na različitim pozicijama.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za prijem u radni odnos medicinske sestre-tehničara na ostalim bolničkim odeljenjima. Posao je na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je stečeno srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine, završena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zdravstvena ustanova, frizerski salon i trgovinski lanac traže radnike

    Portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove konkurse za posao. Ovdašnji poslodavci traže radnike na različitim pozicijama.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za prijem u radni odnos medicinske sestre-tehničara na ostalim bolničkim odeljenjima. Posao je na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je stečeno srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine, završena srednja medicinska škola – odsek za medicinske sestre i odobrenje za rad – licenca. Kontakt telefon pravne službe za dodatne informacije je (023) 315 04 02.

     

    Frizerski salon „UN IT Studio“ iz Zrenjanina zapošljava frizera na određeno vreme. Od kandidata se traži trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu od minimum šest meseci. Rad je smenski. Kandidati se mogu javiti na kontakt telefon 060/50 94 501.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Traže se radnici za rad u Zrenjaninu i okolnim mestima

     

    „Merkator-S“ DOO zapošljava prodavce u više mesta u Srbiji, pored ostalog i u Zrenjaninu i Novom Bečeju. Poslodavac nudi mogućnost treninga i stipendija, kao i napredovanje u službi, uz dobru radnu atmosferu. Kontakt telefon je 0800 104 105.

     

    Koji poslodavci traže radnike možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija