Ekonomija Vesti Zrenjanin

Traže se radnici za rad u Zrenjaninu i okolnim mestima

oglasi za posao

Pojedinim poslodavcima potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu i okolini. U nastavku pročitajte koji su poslovi u pitanju.

 

Osnovna škola „Slavko Rodić“ iz Lazareva raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika matematike, na određeno vreme, sa 88,88 odsto radnog vremena. Školi je potrebno i troje vaspitača-vaspitačica, na određeno vreme. Aktuelan je i oglas i za prijem u radni odnos spremačice, na određeno vreme. Više informacija o konkursima možete dobiti na telefon 060/5252-118.

 

PROČITAJTE JOŠ: Raspisani novi konkursi za zapošljavanje: Ovi poslovi su trenutno u ponudi

 

Firmi „Shadownet“ potreban je radnik na održavanju opreme-električar, koji će obavljati popravku mašina u delu elektropneumatike i hidraulike. Od kandidata se traži diploma srednje škole – III stepen, smer elektrotehnika i telekomunikacije, i obavezno posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Potrebno je i radno iskustvo više od jedne godine. Posao se obavlja u Novom Bečeju, a rad je na određeno vreme. Zainteresovani mogu konkurisati do 13. novembra prijavom na e-mail adresu mirjana.radicevic@shadownet.rs

 

Poslodavac Milan Vuletaš PR Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos fizičkog radnika, za zemljane radove. Rad je na određeno vreme, a od kandidata se traži I nivo kvalifikacije, osnovna škola, dok radno iskustvo nije bitno. Rad je terenski. Javljanje kandidata na kontakt telefon 064/126 63 37.

 

Koji poslovi u Zrenjaninu su trenutno u ponudi možete pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM