Ekonomija Vesti Zrenjanin

Zapošljavanje: Posao za električara, medicinsku sestru i referenta

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici objavljuje aktuelne oglase za posao.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos, na određeno vreme, tehničara investicionog/tehničkog održavanja i održavanja uređaja i opreme – električara. Kandidati za radno mesto moraju posedovati III stepen stručne spreme i završenu srednju elektrotehničku školu – smer električar. Zainteresovani, uz molbu, treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti. Rok za podnošenje prijava je do 18. avgusta. U molbi se mora naznačiti 11. avgust kao datum početka oglasa.

 

Bolnica je oglasila i potrebu za zapošljavanjem medicinske sestre – tehničara, za rad na odeljenju ortopedije sa traumatologijom, na određeno vreme. Kandidati za radno mesto moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – smer  medicinska sestra – tehničar i položen stručni ispit.

 

PROČITAJTE JOŠ: Raspisani konkursi za zapošljavanje u državnim ustanovama

 

Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos referenta za finansijsko-računovodstvene poslove, na određeno vreme. Prijave se šalju poštom ili predaju lično na adresu: Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“, 23000 Zrenjanin, Skerlićeva bb, sa naznakom „Za konkurs“.

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM