• Raspisani konkursi za zapošljavanje u državnim ustanovama

    Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje u zdravstvenim i obrazovnim ustanovama u Zrenjaninu i okolini.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za zapošljavanje dvoje medicinskih sestara-tehničara, u intenzivnoj nezi nivoa 2. Uslovi za kandidate su diploma IV stepena stručne spreme, srednja medicinska škola – odsek za medicinske sestre, položen stručni ispit […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani konkursi za zapošljavanje u državnim ustanovama

    Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje u zdravstvenim i obrazovnim ustanovama u Zrenjaninu i okolini.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za zapošljavanje dvoje medicinskih sestara-tehničara, u intenzivnoj nezi nivoa 2. Uslovi za kandidate su diploma IV stepena stručne spreme, srednja medicinska škola – odsek za medicinske sestre, položen stručni ispit i odobrenje za rad – licenca. Traži se i radno iskustvo više od šest meseci. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon pravne službe za dodatne informacije je 023 315 04 02.

     

    Osnovna škola „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata raspisala je konkurs za izbor direktora na četiri godine. Dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti od sekretara škole, ili pozivanjem broja 023/889-904.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dom zdravlja u Zrenjaninu zapošljava nemedicinsko osoblje

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem doktora medicine, u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Kandidati moraju posedovati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Konkurs je otvoren do 17. avgusta.

     

    Bolnici je potrebna i medicinska sestra – tehničar, za rad na određeno vreme. Rad je na Internom odeljenju, odsek kardiologija. Kandidati za radno mesto moraju posedovati IV stepen stručne  spreme, završenu srednju medicinsku školu – smer medicinska sestra – tehničar i položen stručni ispit. Ovaj oglas otvoren je do 14. avgusta.

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]