Ekonomija Vesti Zrenjanin

ZAPOŠLJAVANJE: Nova ponuda poslova na tržištu rada u Zrenjaninu

oglasi za posao

Ovo je aktuelna ponuda poslova koju vam predstavlja informativni portal zrenjaninski.com u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos tri doktora medicine, na određeno vreme. Rad je na odeljenju Zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Kandidati moraju imati uverenje o položenom stručnom ispitu.

 

Pročitajte još: „Modulator“ traži 15 radnika, „Agro-dukat“ zapošljava za stalno

 

Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin raspisala je konkurse za prijem u radni odnos nastavnog osoblja. Školi je potreban nastavnik umetničkih i stručnih predmeta, i to iz predmeta orkestar u osnovnoj muzičkoj školi, predmeta tambura u srednjoj muzičkoj školi i predmeta čitanja sa lista. Poslovi su na određeno vreme.

 

„Euroteh-gas“ DOO Zrenjanin zapošljava knjigovođu, sa radnim iskustvom više od godinu dana. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati se mogu javiti na brojeve telefona 023/541-325 ili 065/ 546 99 00.

 

Pročitajte još: Kompanija „Petkus“ iz Zrenjanina raspisala novi oglas za posao

 

„L-M“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača pogrebnog vozila. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 522 299.

 

Kompanija „Shandong Linglong Tire“, koja pokreće proizvodnju u Zrenjaninu, raspisala je nove oglase za poslove na više radnih pozicija. Sva radna mesta su u Zrenjaninu. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

 

DOO „Top star“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme savetnika za hemikalije sa fakultetskom diplomom i znanjem rada na računaru, a radno iskustvo nije bitno. Prijave za posao šalju se na e-mail topstarzr@gmail.com

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM