• „Modulator“ traži 15 radnika, „Agro-dukat“ zapošljava za stalno

    U našoj ekonomskoj rubrici danas objavljujemo oglase za posao koje su raspisale firme „Modulator“ i „Agro-dukat“.   Pročitajte još: Shandong Linglong Tire raspisao konkurs za nova radna mesta u kompaniji   „Modulator“ DOO Novi Bečej zapošljava pet zidara, za poslove zidanja, betoniranja i malterisanja. Istoj firmi potrebno je i pet vodoinstalatera i pet gipsara. Za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Modulator“ traži 15 radnika, „Agro-dukat“ zapošljava za stalno

    U našoj ekonomskoj rubrici danas objavljujemo oglase za posao koje su raspisale firme „Modulator“ i „Agro-dukat“.

     

    Pročitajte još: Shandong Linglong Tire raspisao konkurs za nova radna mesta u kompaniji

     

    „Modulator“ DOO Novi Bečej zapošljava pet zidara, za poslove zidanja, betoniranja i malterisanja. Istoj firmi potrebno je i pet vodoinstalatera i pet gipsara. Za zidare i vodoinstalatere traži se više od godine dana radnog iskustva, a kod gipsara je radno iskustvo nebitno. Svi poslovi su na određeno vreme. Poslovi su terenski, radna mesta zidara su sa povećanim rizikom, a obezbeđen je smeštaj i obrok, kao i naknada za terenski rad. Oglas je otvoren do 19. marta.

     

    Pročitajte još: Kompanija „Petkus“ iz Zrenjanina raspisala novi oglas za posao

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dva prodavca u poljoprivrednoj apoteci. Od kandidata se traži diploma četvorogodišnje srednje škole, a u obzir dolaze obrazovni profili hemija i biohemija, poljoprivreda, šumarstvo i obrada drveta, trgovina, ugostiteljstvo i turizam i gimnazija. Radno iskustvo nije bitno. Zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoje prijave za zaposlenje na e-mail adresu: direkcija@agrodukat.rs  ili da se jave poslodavcu na kontakt telefone 064/871-2183  i 023/533-890.

     

    Pročitajte još: Zrenjaninski Caffe Piccolo raspisao je novi oglas za posao

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin