Ekonomija Vesti Zrenjanin

„Modulator“ traži 15 radnika, „Agro-dukat“ zapošljava za stalno

posao

U našoj ekonomskoj rubrici danas objavljujemo oglase za posao koje su raspisale firme „Modulator“ i „Agro-dukat“.

 

Pročitajte još: Shandong Linglong Tire raspisao konkurs za nova radna mesta u kompaniji

 

„Modulator“ DOO Novi Bečej zapošljava pet zidara, za poslove zidanja, betoniranja i malterisanja. Istoj firmi potrebno je i pet vodoinstalatera i pet gipsara. Za zidare i vodoinstalatere traži se više od godine dana radnog iskustva, a kod gipsara je radno iskustvo nebitno. Svi poslovi su na određeno vreme. Poslovi su terenski, radna mesta zidara su sa povećanim rizikom, a obezbeđen je smeštaj i obrok, kao i naknada za terenski rad. Oglas je otvoren do 19. marta.

 

Pročitajte još: Kompanija „Petkus“ iz Zrenjanina raspisala novi oglas za posao

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dva prodavca u poljoprivrednoj apoteci. Od kandidata se traži diploma četvorogodišnje srednje škole, a u obzir dolaze obrazovni profili hemija i biohemija, poljoprivreda, šumarstvo i obrada drveta, trgovina, ugostiteljstvo i turizam i gimnazija. Radno iskustvo nije bitno. Zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoje prijave za zaposlenje na e-mail adresu: direkcija@agrodukat.rs  ili da se jave poslodavcu na kontakt telefone 064/871-2183  i 023/533-890.

 

Pročitajte još: Zrenjaninski Caffe Piccolo raspisao je novi oglas za posao

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM