• Zapošljavaju Gomex, Matijević, Pro-mes i drugi poslodavci

    „Matijević“ DOO Novi Sad traži mehaničara za rad u radionici u Mihajlovu kod Zrenjanina. Rad je na određeno vreme.   Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog pravnika za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 062 247 138.   Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ Žitište raspisala je konkurs za prijem u radni odnos […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapošljavaju Gomex, Matijević, Pro-mes i drugi poslodavci

    „Matijević“ DOO Novi Sad traži mehaničara za rad u radionici u Mihajlovu kod Zrenjanina. Rad je na određeno vreme.

     

    Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog pravnika za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 062 247 138.

     

    Predškolska ustanova „Desanka Maksimović“ Žitište raspisala je konkurs za prijem u radni odnos sekretara, a od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja iz oblasti pravnih nauka. Potrebna je i licenca ili položen stručni ispit za sekretara, ili pravosudni ispit, državni stručni ispit ili stručni ispit za zaposlene u organima državne uprave. Više informacija na 822 225.

     

    Pročitajte još: Šinvoz raspisao konkurs za zapošljavanje na više radnih pozicija

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin zapošljava nastavnika matematike, sa 61,1 odsto radnog vremena, na određeno vreme. Više informacija možete dobiti u sekretarijatu škole, pozivanjem broja 562 189.

     

    Poslodavac „Pro-mes“ DOO Novi Bečej traži šefa maloprodajnih objekata, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 063 570 325.

     

    „Medix technologie“ DOO Kruševac zapošljava tri prezentatora, za prodaju putem prezentacija. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Više informacija na broj 066 470 270.

     

    „Staklo“ DOO Zrenjanin zapošljava dva pomoćna radnika – obrađivača stakla. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 15. juna. Više informacija na broj 510 128.

     

    „Pro pet recycling“ DOO Zrenjanin traži radnika u proizvodnji za sortiranje flaša. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Za radnike je obezbeđen prevoz. Telefon za informacije je 065 523 7 574.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]