• Šinvoz raspisao konkurs za zapošljavanje na više radnih pozicija

    Zrenjaninska kompanija „Šinvoz“ raspisala je konkurs za zapošljavanje na više radnih pozicija.   Ovoj kompaniji potreban je internacionalni inženjer zavarivanja (IWE).   U opisu posla, pored ostalog, navodi se da izrađuje planove proizvodnje u pogledu primene adekvatnih tehnologija zavarivanja i angažovanja kvalifikovanih izvršilaca, obavlja preispitivanje tehničkih zahteva poslova zavarivanja, izrađuje radne instrukcije i prati njihovu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šinvoz raspisao konkurs za zapošljavanje na više radnih pozicija

    Zrenjaninska kompanija „Šinvoz“ raspisala je konkurs za zapošljavanje na više radnih pozicija.

     

    Ovoj kompaniji potreban je internacionalni inženjer zavarivanja (IWE).

     

    U opisu posla, pored ostalog, navodi se da izrađuje planove proizvodnje u pogledu primene adekvatnih tehnologija zavarivanja i angažovanja kvalifikovanih izvršilaca, obavlja preispitivanje tehničkih zahteva poslova zavarivanja, izrađuje radne instrukcije i prati njihovu primenu, sprovodi mere sistema kvaliteta, kontroliše zavarene spojeve…

     

    Kandidati moraju imati sertifikat IWE, diplomu strukovnog inženjera – VI stepena, uz korišćenje programskog paketa MS Office, Auto Cad i Interneta, poznavanje stručnih normi i znanje engleskog jezika – B2 nivo. Potrebno je i radno iskustvo na sličnim poslovima u trajanju od minimum dve do pet godina.

     

    kompanija šinvoz
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Kompaniji potrebno i više bravara

     

    Kompaniji su potrebni i bravari, više izvršilaca.

     

    Zahtevani profil kandidata: obrazovanje KV/SSS mašinske struke, poznavanje tehničkih crteža i njihovo čitanje, poznavanje rada na priručnim alatima (bušilica, brusilica), poznavanje materijala (čelik, aluminijumski limovi, i drugo) i radno iskustvo minimum jedna godina. Poželjno poznavanje engleskog jezika. Ugovor o radu je na određeno vreme, sa mogućnošću produženja, uz puno radno vreme, 8 časova dnevno, 40 sati nedeljno.

     

    Raspisan je oglas i za inspektora tehničke kontrole.

     

    Traženi profil kandidata: SSS/VS/VSS stručna sprema, IV, V, VI ili VII stepen mašinske struke, poznavanje i upotreba merila i uređaja za merenje mašinskih delova i sklopova, poznavanje engleskog ili nemačkog jezika, poznavanje rada na računaru – paket MS Office. Vozačka dozvola „B“ kategorije je poželjna. U kompaniji obećavaju mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme.

     

    Otvoren je oglas i za tehnologa u oblasti mašinstva (1 izvršilac)

     

    Profil kandidata: VSS ili master iz oblasti mašinstva, aktivno znanje engleskog jezika, poželjno znanje još jednog svetskog jezika, obavezno napredno poznavanje AutoCAD, SolidWorks i MS Office programskog paketa, posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Kompanija nudi mogućnost napredovanja i zaposlenja na neodređeno vreme i stimulativnu zaradu.

     

    Poslednja radna pozicija je zavarivač (više izvršilaca).

     

    U opisu rada navodi se zavarivanje čeličnih i aluminijumskih konstrukcija – krovova za vozove (CO2/ MIG MAG) ili TIG. Rad je na visini do 1,5 metara, sa brusilicama, bušilicama i ostalim elektro aparatima, uz bezbeđenu zaštitnu opremu i detaljna uputstva za rad

     

    Profil kandidata: KV zavarivač, minimum jedna godina rada na zavarivanju MIG ili MAG postupkom, sposobnost čitanja tehničkog crteža. Poželjno posedovanje sertifikata ili atesta za MAG/MIG. Kompanija nudi ugovor o radu na određeno vreme, sa mogućnošću produženja na neodređeno, posle probnog rada od tri meseca.

     

    Rad je sa punim radnim vremenom, 8 sati dnevno, 40 sati nedeljno, uz plaćeni prekovremeni sati. Rad je u zatvorenoj hali u dve smene (6 do 14 časova i 14 do 22 sata). Zarada je stimulativna, a postoji mogućnost usavršavanja u inostranstvu, plaćena doobuka.

     

    Na koji način konkurisati za posao?

     

    Kandidati koji su zainteresovani za radno angažovanje i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije mogu proslediti na e-mail adresu: smarjanovic@sinvoz.rs ili se prijaviti putem web sajta: http://sinvoz.rs/contact ili sledećeg linka: https://goo.gl/forms/y7ejpm25tSBODB1v1

     

    Mogu poslati biografiju i poštom na adresu: Šinvoz DOO (Služba ljudskih resursa), Beogradska bb, Zrenjanin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija